Emil Constantinescu: Reţelele SRI şi SIE au trecut de la PSD la PD

Fostul preşedinte Emil Constantinescu, liderul al Acţiunii Populare, a declarat, miercuri seara, în timpul unei dezbateri organizate de GDS, că structurile securiste au părăsit PSD în favoarea PD, asigurând creşterea formaţiunii conduse de Emil Boc.

1 afișare
Imaginea articolului Emil Constantinescu: Reţelele SRI şi SIE au trecut de la PSD la PD

Emil Constantinescu: Reţelele SRI şi SIE au trecut de la PSD la PD

"PD s-a aliat cu partidul domnului Măgureanu pentru a obţine echipa de informatori securişti care a trecut în PD. Acum a avut loc, într-o totală nepăsare a societăţii civile, apropierea partidului domnului Talpeş care i-a oferit reţeaua SIE. Vedem astfel reţelele SRI şi SIE care permit creşterea PD-ului", a declarat fostul şef al statului.

El a adăugat că structurile serviciilor secrete la care face referire au părăsit PSD în favoarea PD.

"PD creşte în detrimentul PSD, care scade nu din cauza corupţiei, ci pentru că l-au părăsit structurile secrete. PD s-a mărit şi conţine toate elementele de mesaj populist, structuri, bază fianciară uriaşă. Este partidului cel mai bogat, cu structurile locale cele mai corupte", a mai afirmat Emil Constantinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici