VIDEO. Emmanuel Macron a fost atacat cu un ou de un protestatar

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a fost vizat de o agresiune, luni, în cursul unei deplasări în oraşul Lyon, agresorul fiind imobilizat şi reţinut de agenţii de securitate, informează cotidianul Le Figaro.

1003 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Emmanuel Macron a fost atacat cu un ou de un protestatar

Un individ a aruncat cu un ou spre Emmanuel Macron, în cursul vizitei preşedintelui Franţei la Salonul internaţional al restaurantelor şi industriei hoteliere, în Lyon.

Oul l-a atins pe umăr pe preşedintele Franţei, care nu a fost rănit în incident. "Dacă vrea să îmi spună ceva, să vină", a afirmat Emmanuel Macron, referindu-se la protestatarul violent.

Agresorul a fost imobilizat şi reţinut de agenţii din dispozitivul de securitate al lui Emmanuel Macron. Anchetatorii urmează să afle motivul atacului.

Nu este primul incident de acest gen în care a fost implicat prşedintele Franţei. În luna iunie, Macron a fost pălmuit în timpul unei băi de mulţime de către un bărbat. Agresorul a fost condamnat la patru luni de închisoare cu executare şi 14 luni cu suspendare.
 
Popularitatea lui Macron a ajuns la un nivel foarte scăzut în Franţa, la un an înainte de alegerile prezidenţiale. În urma unui sondaj publicat în această vară de revista franceză Le Point, premierul britanic Boris Johnson e mai popular în Franţa decât preşedintele Emmanuel Macron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici