Eugen Teodorovici, despre majoritatea PSD din Parlament: Nu o vom pierde

Ministrul Finanţelor Publice Eugen Teodorovici a declarat, luni, că PSD "sigur" nu va pierde majoritatea parlamentară, în urma rezultatelor obţinute la alegerile europarlamentare, şi în lipsa susţinerii UDMR pentru coaliţia PSD-ALDE.

2432 afișări
Imaginea articolului Eugen Teodorovici, despre majoritatea PSD din Parlament: Nu o vom pierde

Eugen Teodorovici, despre majoritatea PSD din Parlament: Nu o vom pierde

"Nu, asta sigur nu. Aici sigur nu. Pot să vă rog să mă credeţi pe cuvânt? (PSD-n.red.) sigur nu va pierde majoritatea (parlamentară-n.red.)", a declarat ministrul Finanţelor Publice numit de PSD, Eugen Teodorovici, la sediul PSD.

Totodată, el a spus că tema justiţiei este un subiect încheiat pentru PSD.

"Cred că este un subiect încheiat, închis poate de mult timp, numai că s-a dorit foarte mult să se ţină acest subiect pe agenda publică", a afirmat Teodorovici.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunţat, luni, rezultatele parţiale centralizate până la 16.23, PNL obţinând un scor de 27,07% , PSD - 23,59% , iar Alianţa 2020 USR-PLUS a obţinut 19,99%.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că a convocat Biroul Permanent Naţional şi Comitetul Executiv, pentru ziua de marţi, pentru a stabili paşii de urmat, menţionând că nu va demisiona de la Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici