Eugen Tomac (PMP): Gestul lui Eckstein Kovacs demonstrează demnitate şi curaj

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat luni că demisia lui Eckstein Kovacs din UDMR, ca semn de nemulţumire faţă de susţinerea Uniunea a demersurilor PSD-ALDE de modificare a legilor justiţiei şi a legislaţiei penale, denotă demnitate şi curaj.

1272 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac (PMP): Gestul lui Eckstein Kovacs demonstrează demnitate şi curaj

Eugen Tomac (PMP): Gestul lui Eckstein Kovacs demonstrează demnitate şi curaj

"Pe domnul Eckstein Kovacs am avut prilejul să-l cunosc pe vremea când era consilier prezidenţial la Palatul Cotroceni. Mi-a făcut o impresie bună de la prima întâlnire. Am discutat mult în cadrul unei vizite oficiale la Budapesta şi atunci mi-a întărit convingerea că atât timp cât în comunitatea maghiară vor exista politicieni responsabili şi echilibraţi, românii şi maghiarii vor putea convieţui în plină frăţietate încă 1000 de ani. Gestul domniei sale de a demisiona din UDMR, deoarece colegii săi parlamentari au votat până acum cot la cot cu PSD, este de salutat. Iată că se poate, cu un pic de demnitate şi curaj, să scăpăm de această majoritate toxică pentru România!", a scris, luni, preşedintele PMP, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Fostul senator Eckstein Kovacs Peter a anunţat, sâmbătă seara, la protestul care se desfăşoară în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca pentru a cincea zi consecutiv, că demisionează din calitatea de membru al UDMR după 28 de ani, nemulţumit de poziţia formaţiunii faţă de legile justiţiei.

Eckstein Kovacs Peter a declarat, sâmbătă seara, în faţa celor peste 400 de protestatari din Piaţa Uniiri că modificările la legile justiţiei au trecut cu voturile UDMR. Anunţul acestuia a fost întâmpinat cu aplauze de protestatarii prezenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici