Eugen Tomac: Robert Turcescu nu va candida la locale. Este adevărat că ne va ajuta la comunicare

Jurnalistul Robert Turcescu nu va candida la alegerile locale din partea Mişcării Populare, dar va ajuta partidul pe partea de comunicare, a precizat sâmbătă preşedintele executiv al formaţiunii, Eugen Tomac.

1384 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Robert Turcescu nu va candida la locale. Este adevărat că ne va ajuta la comunicare

Eugen Tomac: Robert Turcescu nu va candida la locale. Este adevărat că ne va ajuta la comunicare (Imagine: Razvan Chirita / Mediafax Foto)

"Robert Turcescu nu va candida din partea Mişcării Populare. Este adevărat că ne va ajuta pe partea de comunicare, dar atât", a declarat, pentru MEDIAFAX, Eugen Tomac.

Şi jurnalistul a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că nu se va înscrie în cursa din MP pentru primăria Secotrului 5, fără însă a preciza dacă se va implica în campania electorală, alături de formaţiunea condusă de fostul preşedinte Traian Băsescu.

Colegiul Naţional al MP s-a reunit sâmbătă la Palatul Parlamentului pentru a discuta stadiul pregătirilor pentru alegerile locale şi candidaturile înscrise atât pentru primăriile de sectoare din Bucureşti, cât şi pentru municipiile reşedinţă de judeţ.

Potrivit unor surse din partid, pe lista celor care urmau să intre în cursa pentru primăria Sectorului 5 figura şi jurnalistul Robert Turcescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici