Eugen Tomac: Suntem pregătiţi să susţinem cel mai bun candidat al Dreptei în marile oraşe

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că partidul său este pregătit să susţină cel mai bun candidat al Dreptei la alegerile locale şi pentru acest lucru a avut discuţii informale cu PNL şi USR. Tomac spune că e nevoie de o decizie finală a partidelor până la 1 martie.

370 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Suntem pregătiţi să susţinem cel mai bun candidat al Dreptei în marile oraşe

Eugen Tomac: Suntem pregătiţi să susţinem cel mai bun candidat al Dreptei în marile oraşe

Eugen Tomac a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că este esenţial ca partidele de Dreapta să aibă candidaţi comuni, la alegerile locale.

„Altfel, facem jocul PSD şi nu va avea nimeni nicio scuză dacă nu ne aşezăm până la 1 martie să stabilim clar o strategie, invitaţia noastră este foarte clară şi către PNL şi către USR. Nu poţi să mergi în bătălie la Consiliul Judeţean Giurgiu, Dolj sau Olt cu candidaţi separaţi pentru că este clar că faci cadou PSD-ului implicit la Prahova este recomandabilă o asemenea discuţie, iar în caz contrar PMP va merge cu candidaţi peste tot. Să nu aud după ce ne înregistrăm candidaţii vreun fariseu să vină să acuze PMP că risipeşte voturile Dreptei. Ori facem o înţelegere onestă înainte, în caz contrar mergem fiecare cu candidatul propriu şi va încerca să îşi fructifice potenţialul electoral”, avertizează liderul PMP.

Întrebat dacă discuţiile despre candidaţi comuni prevăd şi candidaţi comuni la primăriile marilor oraşe, Eugen Tomac a spus că PMP şi-a exprimat disponibilitatea de a susţine cel mai bun candidat.

„Am avut discuţii informale şi cu colegii din PNL şi cu colegii din USR. Ne-am exprimat disponibilitatea de a analiza şi de a susţine cei mai buni candidaţi şi la Bucureşti şi în alte municipii reşedinţă de judeţ, că vorbim de Constanţa, că vorbim de Iaşi, oraşe importante unde cetăţenii aşteaptă o alternativă. PMP este pregătit să susţină candidaţi comuni în oraşele importante unde va exista consens. Deocamdată nu am avut negocieri concrete pe acest subiect. Tocmai de aceea am lansat invitaţia”, a mai spus Tomac.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a participat, sâmbătă, la Colegiului Naţional al partidului, la Sinaia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici