Eurodeputat român, originar din Ucraina: Aceste brute trebuie oprite. Rusia trebuie izolată total

Rusia este un stat capturat, un stat transformat în gulag şi trebuie izolată total, spune în plenul Parlamentului European Eugen Tomac, eurodeputat originar din Ucraina

390 afișări
Imaginea articolului Eurodeputat român, originar din Ucraina: Aceste brute trebuie oprite. Rusia trebuie izolată total

Eurodeputat român, originar din Ucraina: Aceste brute trebuie oprite. Rusia trebuie izolată total

„Putin este un criminal! Rusia este un stat capturat, un stat transformat în gulag. În mintea lui Putin, viaţa, demnitatea umană, libertatea de gândire sunt cuvinte inexistente. În schimb, tortura, manipularea, propaganda şi omorurile în masă îi sunt cunoscute şi le practică cu sânge rece”, spune în plenul Parlamentului European Eugen Tomac.

El afirmă că „masacrele din ultimele săptămâni sunt doar o parte a crimelor comise, cele despre care ştim”.

„Nu putem accepta să mai moară oameni în chinuri. Aceste brute trebuie oprite. Rusia trebuie izolată total. Nu avem dreptul să facem niciun compromis în relaţia cu acest stat condus de un asasin. Am votat cu toată cinvingerea pentru un boicot total al Rusiei la nivel global. Uniunea Europeană trebuie să îşi construiască viitorul fără a mai depinde de acest stat, atât timp cât el este condus de un tiran”, conchide eurodeputatul român.

Europarlamentarul Eugen Tomac, lider PMP, este un politician român care s-a născut în localitatea Babele din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici