Eurodeputatul Eugen Tomac, despre negocierile de la Istanbul: „Nu se va decide nimic. E doar o simulare pentru Putin, care încearcă să tragă de timp”

La Istanbul nu se va decide nimic, pentru că negocierile sunt doar o simulare pentru Putin, care încearcă să tragă de timp şi nu renunţă să omoare zilnic oameni nevinovaţi şi să atace noi şi noi obiective, afirmă europarlamentarul Eugen Tomac, originar din Ucraina.

4188 afișări
Imaginea articolului Eurodeputatul Eugen Tomac, despre negocierile de la Istanbul: „Nu se va decide nimic. E doar o simulare pentru Putin, care încearcă să tragă de timp”

„La Istanbul nu se va decide nimic. Din păcate, cred că toate aceste negocieri sunt doar o simulare pentru Putin. El doar lasă impresia că este dispus să negocieze, încercând să tragă de timp. În realitate, el nu renunţă să omoare zilnic oameni nevinovaţi şi să atace noi şi noi obiective”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El afirmă că „tragedia de la Mariupol este de nedescris”.

„Să omori zilnic oameni, să ţii în captivitate mame cu copii şi bătrâni lipsiţi de apărare, acestea sunt crime împotriva umanităţii. Dacă nu este creat un coridor umanitar pentru Mariupol, aceste negocieri nu au niciun rost. Atât se poate obţine astăzi! În rest, este doar o înşiruire de angajamente închipuite pe care tiranul de la Kremlin nu le va accepta”, concghide eurodeputatul.

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a deschis negocierile dintre Rusia şi Ucraina marţi, în jurul orei 10.00 (ora României), şi spune că se bazează mult pe aceste discuţii.

El a cerut o încetare imediată a focului şi spune că oprirea tragediei depinde de ambele părţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici