Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Secretarul general PPE să dea lecţii guvernelor de dreapta din Europa

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa susţine că atacurile lansate la adresa Executivului de la Bucureşti de Secretarul General al PPE, Antonio Lopez, sunt doar manifestări ale unei campanii electorale începute timpuriu de Popularii Europeni.

542 afișări
Imaginea articolului Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Secretarul general PPE să dea lecţii guvernelor de dreapta din Europa

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Secretarul general PPE să dea lecţii guvernelor de dreapta din Europa

Răzvan Popa îi reaminteşte lui Antonio Lopez că cele mai multe guverne din statele UE sunt ale unor partide afiliate PPE şi, dacă vrea să dea lecţii cuiva, să le dea acestora. În opinia sa, eşecul politicilor de dreapta a dus la creşterea curentului antieuropean şi populist în Europa, potrivit unui comunicat de presă.

”Declaraţiile lui Antonio Lopez sunt doar rezultatul unei campanii electorale începute prea devreme de Popularii Europeni. Cei din PPE caută ţinte false, în tentativa lor de rămâne la cârma Uniunii Europene. PPE a făcut o ţintă nu doar din Guvernul de la Bucureşti, PPE a făcut o ţintă din România, şi asta este profund incorect. Îi amintesc lui Antonio Lopez că sunt multe guverne, în statele UE, conduse de partide afiliate PPE. Dacă Secretarul General al PPE se simte în postura de a da lecţii, să dea lecţii acestor guverne. Pentru că dacă UE are probleme, dacă există o creştere a populismului, după cum zice el, atunci vinovaţii principali sunt cei din familia Popularilor Europene”, afirmă Răzvan Popa.

Reacţia vine după ce Antonio Lopez, secretarul general al Partidului Popularilor Europeni, a declarat, la Digi 24: „Cred că guvernul român ar trebui să înceteze să critice Bruxelles-ul, să-şi rezolve problemele cu care se confruntă, cu legea justiţiei şi toate reformele pe care trebuie să le facă şi care le-au fost cerute de multe ori, apoi să rezolve problema bugetului, după care să se concentreze pe o preşedinţie foarte, foarte importantă pentru noi toţi”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici