Europarlamentar: În loc de un preşedinte neamţ românizat, aş prefera un român cu experienţa străinătăţii

  • Europarlamentarul USR Nicu Ştefănuţă spune că în loc de un preşedinte neamţ românizat, ar prefera un român cu experienţa străinătăţii, „unul care nu rânjeşte când nu este cazul, ci nu doarme noaptea când nu e bine”.
  • Atât Nicu Ştefănuţă, cât şi Klaus Iohannis sunt din Sibiu.
13902 afișări
Imaginea articolului Europarlamentar: În loc de un preşedinte neamţ românizat, aş prefera un român cu experienţa străinătăţii

„Râdem a pagubă - una din cele mai bune expresii ale limbii române. Văd în online mult mişto, glume îndoielnice şi ironii. Se râde de orice: de moarte, de boală, de ajutor sau de pasivitate. Hoţul râde de cel furat şi apoi îi chiar spune isteţ <cum l-a făcut>. Se râde de pompieri şi doctori - nişte fraieri care au pus botul la misiunea lor altruistă”, scrie pe Facebook Nicu Ştefănuţă.

Eurodeputatul USR afirmă că „spitalele sunt pline şi AUR e la 17%”.

„E abia octombrie şi peste noi vine o iarnă grea şi scumpă. Parcă în loc de un preşedinte neamţ românizat, aş prefera un român cu experienţa străinătăţii în loc. Pentru că în vest, nu se râde aiurea când îţi ia foc casa. Unul care nu rânjeşte când nu este cazul, ci nu doarme noaptea când nu e bine. Râdem a pagubă, o extrem de mare, gravă, istorică pagubă pentru România”, conchide Ştefănuţă.

Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă şi preşedintele Klaus Iohannis sunt amândoi originari din Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici