Europarlamentarul Cristian Ghinea, ales vicepreşedinte al comisiei pentru Dezvoltare Regională din Parlamentul European

Europarlamentarul Cristian Ghinea a fost ales, marţi, vicepreşedinte al comisiei pentru Dezvoltare Regională (REGI) din Parlamentul European, potrivit unui comunicat de presă al PLUS remis MEDIAFAX.

388 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Cristian Ghinea, ales vicepreşedinte al comisiei pentru Dezvoltare Regională din Parlamentul European

Europarlamentarul Cristian Ghinea, ales vicepreşedinte al comisiei pentru Dezvoltare Regională din Parlamentul European

„Fondurile europene reprezintă şansa reală de a dezvolta România. Ne batem aici pentru fonduri europene mai multe, mai bine folosite. Să urmărim mai atent impactul real, până în ultimul cătun, nu doar să plimbăm hârtii prin birocraţie. Voi lucra în comisia REGI la cele mai importante regulamente ale fondurilor europene pentru următorii 7 ani. Apoi trebuie să pregătim în România o guvernare capabilă să modernizeze, să europenizeze România”, a declarat Cristian Ghinea, conform sursei citate.

Fost ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Cioloş, Cristian Ghinea a explicat încă din campania electorală că îşi doreşte o poziţie importantă în această comisie, în condiţiile din care poate ajuta la negocierile din viitorul exerciţiu bugetar al UE astfel încât România să beneficieze de mai mulţi bani nerambursabili pentru dezvoltare.

Taguri:
ghinea,
plus,
parlament

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici