Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan: 15 parlamentari PSD din Moldova nu vor vota moţiunea de cenzură

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan scrie pe pagina sa de Facebook că a discutat cu mai mulţi senatori şi deputaţi PSD şi cel puţin 15 dintre aceştia nu vor vota moţiunea, lăsând să se înţeleagă că vor fi şi mai mulţi.

2624 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan: 15 parlamentari PSD din Moldova nu vor vota moţiunea de cenzură

Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan: 15 parlamentari PSD din Moldova nu vor vota moţiunea de cenzură

"În acest moment sunt cinsprezece deputaţi şi senatori PSD din Moldova şi nu numai, cu care am vorbit doar eu, care nu vor vota moţiunea. Şi este abia sâmbătă dimineaţa", a scris Cătălin Ivan, pe pagina sa de Facebook.

Şi Victor Ponta, proaspăt numit şef al Secretariatului General al Guvernului, a anunţat vineri seara că va avea întâlniri cu mai mulţi parlamentari şi lideri politici.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu va fi citită duminică în Parlament.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici