Video EXCLUSIV. George Simion anunţă că va candida la Preşedinţie, dacă Marcel Ciolacu va candida: „Ciolacu e mai nociv decât Ciucă. E incapabil să conducă”

  • Exclusiv Aleph News – Mediafax: George Simion a anunţat, în emisiunea Sorinei Matei, „OFF/ON THE RECORD”, că va candida la Preşedinţie dacă Marcel Ciolacu va candida.
  • „Dacă există acest risc ca Marcel Ciolacu să ajungă preşedintele României şi preşedintele PSD să candideze, atunci George Simion, preşedintele AUR, candidează”, a declarat George Simion.
  • OFF/ON THE RECORD – în fiecare marţi, de la 22:00, pe Aleph News.
1182 afișări

În exclusivitate la emisiunea Sorinei Matei, OFF/ON THE RECORD, George Simion a anunţat că va candida la Preşedinţia României în 2024 dacă „există riscul ca Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, să candideze”.

„Dacă există acest risc ca Marcel Ciolacu, Preşedintele PSD, să candideze, şi să ajungă Preşedintele României, atunci George Simion, Preşedintele AUR, candidează”, a declarat George Simion.

Despre candidaţii AUR la Preşedinţia României

„Dan Puric, candidat AUR la preşedinţia României, e un om cu care împărtaşim multe valori şi e un apropiat al AUR. Cristian Tudor Popescu se ocupă numi de falsuri şi de denigrări, dar Dan Puric este un om care are cei 4 piloni ideologici ai AUR: naţiune, familie, credinţă şi libertate. Luăm în calcul candidaţii, diferite personalităţi, în funcţie de scenarii, de contracandidaţi. Inclusiv George Simion, dacă candidează şefii de partide”.

Ar putea fi Mircea Geoană Preşedinte?

„Exclus să aibă vreo şansă Mircea Geoană. Pe Mircea Geoană l-aş pune undeva ministru de Externe, ambasador, undeva într-o zonă de reprezentare publică sau fundraising. Am înţeles că a strâns destul de mulţi bani cu această posibilă campanie.

Poate Nicolae Ciucă să fie Preşedintele României?

„Nicolae Ciucă este o păpuşă implantată în fruntea PNL, nu i se potriveşte acest rol. Nu vreau să jignesc pe nimeni, Ciolacu e mai nociv decât Ciucă, e distribuit într-un rol care nu i se potriveşte. Pare un om onest, sincer, dar incapabil să conducă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici