EXIT POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE: Klaus Iohannis şi Victor Ponta, la diferenţe foarte mici în cele 5 sondaje. Ambii sunt lideri în câte 2 sondaje şi la egalitate în ultimul

Primele exit-poll-uri de la turul II al alegerilor prezidenţiale 2014 arată că Victor Ponta şi Klaus Iohannis se află la diferenţe mici unul faţă de celălalt.

37218 afișări
Imaginea articolului EXIT POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE: Klaus Iohannis şi Victor Ponta, la diferenţe foarte mici în cele 5 sondaje. Ambii sunt lideri în câte 2 sondaje şi la egalitate în ultimul

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Primele exit polluri din turul II

Rezultate exit poll-uri, la ora 19.00:

  • IRES: Klaus Iohannis -  50,9%, Victor Ponta -  49,10%

Klaus Iohannis (ACL) a obţinut 50,90 % din voturile exprimate în turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) - 49,10 %, conform exit-poll-ului realizat de IRES şi difuzat de Digi 24.

Exit-poll-ul este prezentat pe baza informaţiilor de la ora 19.00.

  • SOCIOPOL: Victor Ponta -  50,9%, Klaus Iohannis -  49,1%

Victor Ponta a obţinut 50,9 % din voturi la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, în timp ce Klaus Iohannis are 49,1%, conform exit-poll-ului realizat de SOCIOPOL şi difuzat de Antena 3.

Rezultatele exit-poll-ului cuprind date până la ora 19.00, inclusiv estimări din diaspora, potrivit Antena 3.

La primul tur al alegerilor, exit-poll-ul făcut de SOCIOPOL şi difuzat de Antena 3 arăta că Victor Ponta a obţinut 40% din voturi la alegerile prezidenţiale, iar Klaus Iohannis - 31%.

  • CURS: Klaus Iohannis - 51,50 %, Victor Ponta -  48,50%

Klaus Iohannis (ACL) a obţinut 51,50% din voturile exprimate în turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) - 48,50%, conform exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde şi difuzat de TVR, datele vizând rezultatele de la ora 19.00.

Marja de eroare a sondajului CURS-Avangarde este de 1%, conform TVR.

  • CSCI: Victor Ponta -  50,72%, Klaus Iohannis -  49,28%

Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) a obţinut 50,72% din voturile exprimate în turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Klaus Iohannis (ACL) a fost votat de 49,28% dintre alegătorii care s-au prezentat duminică la vot, arată exit-poll-ul făcut de CSCI şi difuzat de România TV.

Rezultatele exit-poll-ului realizat de CSCI, pentru România TV, au fost făcute pe baza datelor centralizate până la ora 19.00.

Duminică s-a desfăşurat al doilea tur de scrutin pentru alegerea preşedintelui României.

La primul tur de scrutin, exit-poll-ul CSCI indica o pondere de 40% pentru Victor Ponta şi de 31% pentru Klaus Iohannis.

  • Agenţia de rating politic: Victor Ponta - 50%, Klaus Iohannis - 50%

Victor Ponta a obţinut 50,0 % din voturile electoratului la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis obţinând acelaşi rezultat, respectiv 50,0 %, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de Agentia de Rating Politic şi difuzat de Realitatea TV.

Rezultatele exit-poll-ului realizat de Agenţia de Rating Politic şi difuzat de Realitatea TV arată că Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR, a fost votat de  50,0 % dintre alegători, în timp ce principalul său contracandidat, Klaus Iohannis, a obţinut acelaşi procent.

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat după primul tur al alegerilor prezidenţiale de aceeaşi agenţie şi difuzat de Realitatea TV, Victor Ponta a obţinut 38,2 % din voturi la alegerile prezidenţiale, în timp ce Klaus Iohannis a primit 32,1% fin voturile electoratului, locurile următoare fiind ocupate de Elena Udrea, Monica Macovei şi Călin Popescu Tăriceanu cu câte 6 %.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici