Experimentul bizar al lui Cataramă. Scrisoarea de despărţire a medicului Adina Alberts de soţul său. „Nu mi-e uşor”

  • Cunoscutul medic Adina Alberts a anunţat că se separă de partenerul său de viaţă, omul de afaceri Viorel Cataramă, după ce acesta s-a expus voluntar îmbolnăvirii cu COVID-19.
  • Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, a mers într-o localitate cu peste 70 de cazuri de coronavirus.
  • Politicianul le-a adus măşti oamenilor, însă n-a ezitat să-i îmbrăţişeze în speranţa că prinde virusul, după care s-a izolat acasă şi aşteaptă simptomele bolii.
13574 afișări
Imaginea articolului Experimentul bizar al lui Cataramă. Scrisoarea de despărţire a medicului Adina Alberts de soţul său. „Nu mi-e uşor”

Experimentul lui Cataramă. Scrisoarea de despărţire a medicului Adina Alberts, după ce politicianul s-a expus infecţiei cu COVID-19. „Nu mi-e uşor”

Cunoscutul medic Adina Alberts a transmis printr-o scrisoare motivele pentru care după 10 ani de relaţie se separă de partenerul său de viaţă, omul de afaceri Viorel Cataramă.

Într-o postare emoţionantă pe Facebook, medicul Adina Alberts a anunţat că motivaţiile, convingerile şi deciziile lor profesionale - ale ei ca medic, ale lui ca economist - nu mai coincid.

„Între medic şi soţie, le aleg pe amândouă! Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Şi nu mi-e uşor”, a scris Adina Alberts pentru a justifica despărţirea de politican.

„Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiţi în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivaţiile şi aspiraţiile proprii. El cu certitudinile şi deciziile lui.

În orice familie există divergenţe de opinie. Şi consider că trebuie să avem înţelegere faţă de partener, să încercam să respectăm voinţa acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Aţi auzit probabil că Viorel Cataramă doreşte să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că "am făcut din ţânţar, armăsar", a explicat soţia lui Cataramă. 

Ea se declară total împotriva unei astfel de abordări pentru că „inamicul” nu este cunoscut îndeajuns şi împotriva lui nu a fost definit „un medicament eficace”. 

„Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluţii rapide anti-Covid, m-au condus către nişte descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar "e sănătoasă la cap" (dacă îmi permiteţi un limbaj colocvial) şi, chiar dacă toţi am început să simţim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuşi cred că noi nu trebuie să fim subiecţi în astfel de experimente.

Ca medic, am văzut coronavirusul ca o ameninţare asupra oamenilor - pe care am jurat să-i protejez şi să-i ajut.

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o ameninţare asupra economiei.

Şi vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant.

Aşa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Ştiu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă şi de fiică.

O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetiţa noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus.

Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu braţele deschise l-a făcut să ia această decizie.

Cu sufletul îndoit, îi admir acest simţ al dreptăţii”, a transmis Adina Alberts. 

 

Experimentul bizar al lui Cataramă că boala omoară economia, nu oamenii

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, a mers joi într-o localitate unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus

El nu a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit el a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde până acum peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus.

Viorel Cataramă, preşedinte Partidul Dreapta Liberală: Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită.

Chiar dacă oamenii au venit să ia măşti, Viorel Cataramă a început să-i îmbrăţişeze pe toţi. Citeşte mai departe cum a decurs întâlnirea cu bolnavii de COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici