Video Pariu cu virusul: Viorel Cataramă s-a autoizolat şi aşteaptă simptomele coronavirusului!

  • Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, a mers într-o localitate unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus
  • Politicianul le-a adus măşti oamenilor, însă n-a ezitat să-i îmbrăţişeze în speranţa că prinde virusul
  • Viorel Cataramă s-a izolat acasă şi aşteaptă simptomele bolii
46167 afișări

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit el a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde până acum peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus.

Viorel Cataramă, preşedinte Partidul Dreapta Liberală: Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită.

Chiar dacă oamenii au venit să ia măşti, Viorel Cataramă a început să-i îmbrăţişeze pe toţi.

„N-avem, domnule. De ce să ne fie frică, degeaba? Dacă nu avem boală, nu suntem bolnavi, nu nimic, de ce să ne fie frică? Soţia! Ia-l pe domnul în braţe!”, au spus oamenii.

Printre cei cu care s-a îmbrăţişat Viorel Cataramă la Bărbuleşti a fost şi un fost pacient COVID. Ca dovadă el a adus un bilet de externare de la spitalul municipal Anghel Salligny din Feteşti, unde a primit timp de trei săptămâni tratament pentru coronavirus.

Viorel Cataramă, preşedinte Partidul Dreapta Liberală: Nu neg posibilitatea de a mă infecta, nu neg posibilitatea ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta ca o posibilitate teoretică.

Totuşi, nu toţi au avut curajul să-l strângă în braţe pe politician.

 

După îmbrăţişările primite la Bărbuleşti, Viorel Cataramă a plecat acasă.

Viorel Cataramă, preşedinte Partidul Dreapta Liberală: În momentul în care plec de aici voi fi singur, merg direct acasă şi mă izolez, astfel în cât să aştept rezultatul.

Viorel Cataramă a încercat să se interneze în unul din spitalele ce tratează pacienţi COVID din Bucureşti pentru a se infecta. Cererile sale au fost respinse de admnistraţia spitalelor. Politicianul crede că imunizarea de grup ar fi o soluţie mai bună pentru România, iar politica statului acasă a fost o măsură greşită.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici