Falcă: Am fost contactat pentru o dreaptă puternică, liberalii mi-au spus că nu au încredere în PSD

Secretarul executiv al PDL Gheorghe Falcă a declarat joi că a fost "contactat pentru o dreaptă puternică", menţionând că liberalii cu care a vorbit i-au spus că nu au încredere în PSD.

1123 afișări
Imaginea articolului Falcă: Am fost contactat pentru o dreaptă puternică, liberalii mi-au spus că nu au încredere în PSD

Gheorghe Falcă (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax foto)

Întrebat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3 pe subiectul ridicării de către poliţiştii judiciari a unor documente de la Primăria Arad, despre informaţiile potrivit cărora s-ar pregăti plecarea sa din PDL, Falcă a răspuns că a fost contactat "pentru o dreaptă puternică".

"Colegii liberali care au vorbit cu noi nu au încredere în PSD", a spus Falcă, menţionând că nu doreşte să ofere numele celor cu care au vorbit.

El a mai spus că nu primarii fac o dreaptă puternică.

Întrebat dacă este de partea lui Boc sau de partea lui Blaga în PDL, Falcă a spus că nu face o astfel de împărţire.

Finul preşedintelui a menţionat că atât Boc, cât şi Blaga, trebuie să contribuie la succesul partidului.

Sorin Frunzăverde a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin din partea USL, în calitate de membru PNL.

Presa a relatat că şi alţi lideri sau reprezentanţi locali ai partidului îşi pregătesc plecarea din formaţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici