„Fantoma trădătoare care bântuie pe holurile Parlamentului”. Preşedintele ALDE Dâmboviţa, critici dure la adresa lui Meleşcanu

Preşedintele ALDE Dâmboviţa Ionel Petre a declarat că tot ce a rămas din omul politic, Teodor Meleşcanu, este doar „o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice”.

2175 afișări
Imaginea articolului „Fantoma trădătoare care bântuie pe holurile Parlamentului”. Preşedintele ALDE Dâmboviţa, critici dure la adresa lui Meleşcanu

Lider ALDE Dâmboviţa:Tot ce a rămas din Meleşcanu e o fantomă trădătoare care bântuie prin Parlament

„Când a fost numit de Băsescu şef la SIE a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcţia de la Senat, trădează ALDE. Câtă lipsă de bun simţ să ai încât să dai în judecată ALDE pentru că te-ai autoexclus din partid? Cum mai poti vorbi despre moralitate, principii?”, a scris Ionel Petre, sâmbătă, pe Facebook.

Liderul ALDE Dâmboviţa a adăugat că „tot ce a rămas din domnul Meleşcanu, omul politic, din poziţia pe care o avea în politică, este doar o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice. Numai că dl Meleşcanu a pierdut orice busolă şi acţionează în disperare la comanda PSD”.

Petre încheie postare cu un post scriptum în care spune că: „Trădare, numele tău e Meleşcanu. Şi nu este de la vârstă”.

ALDE a transformat şedinţa informală de vineri în Biroul Politic Executiv, care a decis excluderea lui Teodor Meleşcanu, Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu şi Ion Cupă din partid. Aceştia acceptaseră funcţii în Guvern şi Senat din partea PSD, după ce ALDE a decis să plece de a guvernare.

Toţi patru au anunţat că vor contesta în instanţă decizia excluderii lor din ALDE. Teodor Meleşcanu a afirmat, sâmbătă, că din Călin Popescu Tăriceanu nu a mai rămas decât o „umbră disperată”, un om speriat de ziua de mâine. Fostul ministru de Externe a precizat că nu va mai acorda atenţie „unui expirat politic şi a măruntei lui clici”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici