Femeile din PPE îşi aleg în octombrie conducerea, într-un congres organizat la Bucureşti

Preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a anunţat, vineri, după şedinţa BPN, că în luna octombrie se va organiza, la Bucureşti, Congresul organizaţiilor de femei din PPE, unde se va alege o nouă conducere a acestui for.

14 afișări
Imaginea articolului Femeile din PPE îşi aleg în octombrie conducerea, într-un congres organizat la Bucureşti

Femeile din PPE îşi aleg în octombrie conducerea, într-un congres organizat la Bucureşti (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Sulfina Barbu a precizat că este prima dată când acest lucru se întâmplă într-un nou stat membru al UE, importanţa acestui eveniment fiind dată şi de faptul că se va alege o nouă structură de conducere a femeilor din Partidul Popular European.

Preşedinta Organizaţiei de femei din PDL a mai anunţat că s-a format un grup de lucru pentru organizarea acestui Congres, la sfârşitul lunii iunie urmând a se finaliza draft-ul acestei manifestări.

Întrebată dacă PDL va intra în competiţia pentru funcţii la nivelul conducerii Organizaţiei de femei din PPE, Sulfina Barbu a spus că nu s-a discutat încă acest lucru, dar că se va stabili atunci când se va finaliza programul şi după o consultare în Biroul Permanent Naţional.

"Cu siguranţă, PDL doreşte să îşi promoveze reprezentanţi în structurile de conducere ale PPE şi prima organizaţie unde avem posibilitatea să facem acest lucru este organizaţia de femei a PPE", a mai spus lidera femeilor din PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici