Fenechiu: Solicitarea PSD ca Turcan să-şi dea demisia este exagerată şi lipsită de fair-play

Solicitarea PSD ca Raluca Turcan să-şi dea demisia din Guvern în scandalul azilelor este "cu totul inadmisibilă şi nepartenerială", spune liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu.

289 afișări
Imaginea articolului Fenechiu: Solicitarea PSD ca Turcan să-şi dea demisia este exagerată şi lipsită de fair-play

Fenechiu: Solicitarea PSD ca Turcan să-şi dea demisia este exagerată şi lipsită de fair-play

Zeci de controale au fost lansate de autorităţi în toată ţara, în scandalul azilelor. Între timp, am asistat la primele demisii politice la nivel înalt: Marius Budăi şi Gabriela Firea, ambii de la PSD. Acum, social-democraţii cer ca şi un ministru liberal să-şi dea demisia, mai exact Raluca Turcan, care atunci când era ministrul Muncii a acreditat unul dintre azilele cu probleme din Voluntari.

Daniel Fenechiu critică la RFI poziţia PSD: "Mie mi se pare solicitarea PSD exagerată, lipsită de realitate şi de fair-play, datorită faptului că în momentul ăsta, să soliciţi demisia unei persoane care în calitate de ministru în urmă cu ani de zile, a acreditat în baza unor informaţii şi verificări făcute de alţii un azil mi se pare cu totul şi cu totul inadmisibilă şi nepartenerială".

Liberalul dă de înţeles că nu PNL trebuie să deconteze scandalul azilelor: "Ce mă surprinde pe mine în toată povestea asta este teoria PSD-ului că dacă de la noi au plecat unii, trebuie să plece cineva şi de la PNL, nu de alta dar fiind în coaliţie, trebuie să decontăm împreună un scandal care aşa cum se vede, a fost generat de modul în care şi-au făcut treaba alţi lideri decât cei din PNL".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici