Firea: 92% din bugetul pe 2023 al Ministerului Familiei merge către proiecte

Gabriela Firea susţine că 92% din bugetul de 620 de milioane de lei al Ministerului Familiei pentru anul 2023 merge către proiecte şi doar circa 8% către funcţionarea ministerului şi a instituţiilor subordonate.

274 afișări
Imaginea articolului Firea: 92% din bugetul pe 2023 al Ministerului Familiei merge către proiecte

Ministrul Familiei Gabriela Firea a anunţat marţi seara că bugetul Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse din 2023 a primit aviz pozitiv din partea Comisiei de Buget din Parlamentul României.

Gabriela Firea susţine că a explicat punct cu punct cum se împart cele peste 620 milioane de lei pentru copiii, tinerii şi familiile din România.

Ea spune că, în 2023, o mare parte din buget va merge către programul de creştere a natalităţii, programele de creditare cu garanţia statului şi dobândă subvenţionată, realizarea celor 150 de centre de zi pentru copii sau către înfiinţarea direcţiilor de familie şi tineret.

„Concret, din bugetul estimat la peste 620 de milioane de lei, aproape 92% merge către proiecte şi doar circa 8% către funcţionarea ministerului şi a instituţiilor subordonate”, a precizat ministrul Familiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici