Firea, atac la Oprişan: A spus să îl susţinem să preia PSD, pe vremea când încă era Dragnea/ Despre Ponta: Toată ziua e cu numele meu în gură. Sunt muza lui?

Gabriela Firea, preşedinte interimar PSD Bucureşti, a criticat, luni, decizia din partid potrivit căreia Marian Oprişan se va ocupa de strategia politică, spunând că acesta a atacat-o la rândul său şi a lansat minciuni doar pentru că nu i-a permis să îl critice pe Paul Stănescu.

2712 afișări
Imaginea articolului Firea, atac la Oprişan: A spus să îl susţinem să preia PSD, pe vremea când încă era Dragnea/ Despre Ponta: Toată ziua e cu numele meu în gură. Sunt muza lui?

Gabriela Firea, atac la Oprişan: A spus să îl susţinem să preia PSD, pe vremea când încă era Dragnea/ Dacă după elucubraţiile spuse de el încă ne bazăm să facă strategia

"Dacă după elucubraţiile spuse de Marian Oprişan încă ne bazăm pe el să facă strategia politică a partidului, voi citi partea din strategie care nu îi aparţine", a spus Gabriela Firea.

Aceasta a explicat şi de unde a pornit scandalul: "Domnul Oprişan de fapt l-a acuzat pe Stănescu că nu ştie să scrie. Să nu vorbesc despre problemele gramaticale, că e domeniul meu. Nu e normal. L-a atacat pe domnul Stănescu, cu nişte minciuni, că vrea să facă partidul mic să îl dea la Ponta, vă daţi seama ce relaţii avem, şi pentru că l-am apărat eu cu doamna Vasilescu şi dl Buzatu, pentru că am făcut apel la înţelepciune s-a răzbunat pe mine, venind cu aberaţii".

Firea l-a acuzat pe Oprişan că i-a cerut soţului ei, Florentin Pandele, să îl ajute dă preia partidul, în perioada în care la şefia partidului se afla încă Liviu Dragnea.

Referitor la întâlnirea despre care Marian Oprişan ar fi vorbit în şedinţa PSD şi la care ar fi participat Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea şi Paul Stănescu, subiectul fiind amnistia, Firea a comentat: "poveste elucubrantă a lui Oprişan că s-a dus la un prieten unde s-a văzut cu soţul meu şi dl. Stănescu. Soţul meu a spus da, <<ne-am văzut, dar Oprişan a spus să îl susţinem să preia PSD, pe vremea când încă era Dragnea, asta a fost discuţia si noi am spus că nu decidem cine este preşedintele PSD>>. Dar a venit să spună aberaţiile din CEx. Stau să mă întreb cui slujea acel episod".

Firea, atac la Ponta: Toată ziua e cu numele meu în gură. Sunt muza lui?

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, l-a atacat luni pe Victor Ponta, despre care a spus că şi-a schimbat strategia după condamnarea lui Liviu Dragnea, iar acum are pe lista de "preferaţi" trei nume: Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu şi Viorica Dăncilă.

"Şi domnul Ponta nu mai ştie ce să facă. A scăpat de Dragnea, ne-a luat pe noi. Este cu Dăncilă în gură, cu mine în declaraţii. A dat un citat greşit şi îmi pare rău, dar e o poezie pe care trebuia să o citească în copilărie. A spus că pentru PSD şi Cotroceni sunt trei doamne, niciuna nu va intra în turul doi. La final, plin de zeflemea: a spus "Trei doamne şi toţi trei". Dacă nu ştie, în poezie nu era vorba despre cucnoane din politică, ci plânsul unui tată care şi-a pierdut copiii pe front, O să îi trimit pe whathapp poezia", a spus Gabriela Firea.

"Nu aştept să mă laude dar e cu numele meu în gură, nu are alte inspiraţii, sunt muza lui politică?", a mai completat aceasta.

Taguri:
psd,
firea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici