Firea, despre pasajul Doamna Ghica: este meritul celor care au lucrat până în septembrie 2020

  • Gabriela Firea a comentat ultimele evoluţii de pe şantierul pasajului Doamna Ghica din Bucureşti susţinând că meritul aparţine celor care au lucrat la proiect până în septembrie 2020.
  • Fostul primar general acuză conducerea Primăriei că a întârziat proiectul.
492 afișări
Imaginea articolului Firea, despre pasajul Doamna Ghica: este meritul celor care au lucrat până în septembrie 2020

„Dar ce vuiet e pe reţelele sociale! E festival printre “groparii Capitalei”! Au reuşit, după doi ani, să aducă primele bucăţi din tablierul metalic la Pasajul Doamna Ghica şi sunt în stare să lanseze şi artificii. Ar face orice să-şi lege imaginea de proiect şi să-i facă pe bucureşteni să creadă că datorită lor se construieşte pasajul. Nu, ei au un singur “merit”: din cauza lor s-au pierdut 2 ani, iar şoferii care au trecut prin zonă s-au chinuit”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Firea mai spune că întârzierea a fost provocată de majoritatea USR-PNL-PMP.

„Mult mai bine ar fi ca Nicuşor Dan şi acoliţii săi, în special necunoscuţii care îşi fac imagine pe spinarea muncii altora, să le spună bucureştenilor de ce nu e gata încă acest pasaj, nu să se laude că au mai avansat un metru în doi ani! Pasajul Doamna Ghica nu este finalizat şi în zonă este tot aglomeraţie pentru că actualul primar general şi majoritatea USR-PNL-PMP s-au încăpăţânat să închidă o companie municipală implicată direct în proiect, cea de Consolidări, şi a ţinut aproape de faliment Trustul de Clădiri Metropolitane, constructorul principal”, a adăugat Gabriela Firea.

Ea acuză conducerea Primăriei că a comandat tablierul metalic în străinătate deşi putea fi fabricat în România. Ca urmare, pasajul nu va fi gata nici anul acesta, este concluzia Gabrielei Firea.

„Mai grav e altceva, pasajul Doamna Ghica nu e gata nici anul acesta. Poate la anul pe vremea asta să se poată circula. Este strigător la cer pentru că ştiu cât s-a muncit în mandatul meu de primar general la acest proiect şi ce delăsare a fost după. Ştiu şi bucureştenii cum s-a muncit până noaptea târziu, cu eforturi financiare mari, şi câte luni s-a stat după ce a ajuns Nicuşor Dan primar. Ca să fie clar, Pasajul Doamna Ghica este meritul specialiştilor din Primăria Capitalei şi a celor care au lucrat în două companii municipale până în Septembrie 2020. Ce a urmat după noi este doar bătaie de joc, este clar că Nicuşor Dan ar fi oprit definitiv şi acest şantier dacă ar fi avut cum”, a precizat Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici