Firea despre refuzul lui Sorin Grindeanu de a demisiona: S-a dorit înfiinţarea unui nou partid care să crească şi să încline balanţa

Gabriela Firea susţine, referitor la refuzul premierului Sorin Grindeanu de a demisiona şi la susţinerea acestuia de către Victor Ponta, că "s-a dorit înfiinţarea unui nou partid care să crească şi să încline balanţa."

874 afișări
Imaginea articolului Firea despre refuzul lui Sorin Grindeanu de a demisiona: S-a dorit înfiinţarea unui nou partid care să crească şi să încline balanţa

Firea despre refuzul lui Sorin Grindeanu de a demisiona: S-a dorit înfiinţarea unui nou partid care să crească şi să încline balanţa

"Domnul Grindeanu a arătat că nu mai e hotărât să aibă susţinerea majorităţii parlamentare şi am fost curioşi şi noi ce va ieşi la suprafaţă. A apărut domnul secretar general al Guvernului în persoana domnului Ponta, care imediat după instalarea Guvernului Grindeanu făcea afirmaţii că niciun avion nu e condus bine de doi copiloţi şi domnul Grindeanu trebuie lăsat în pace. (..) Nu e concluzia partidului, e concluzia mea: s-a dorit înfiinţarea unui nou partid, el deja s-a înfiinţat, s-au rupt câţiva parlamentari de la ALDE, s-a dorit să se rupă şi câţiva de la PSD pentru a avea din nou pe scena politică un partid mic care poate să crească şi să încline balanţa", a declarat la Antena 3 Gabriela Firea.

În privinţa parlamentarilor PSD care au votat împotriva moţiunii, edilul anunţă că "în şedinţa de sâmbătă se va lua o decizie în consecinţă. Se va lua o decizie în comitetul executiv în concordanţă cu cele decise anterior, trebuie să fie dat şi un exemplu. Probabil cei care vor înţelege că au greşit, în câteva luni, un an, s-ar putea întoarce în echipă. Vom vedea pentru fiecare caz în parte ce decizie se va lua. Sunt colegii noştri care nu au înţeles că e mai importantă ţara."

Referitor la următorul premier, primarul general al Capitalei a declarat că şi-ar dori "să fie o femeie" deşi lucreză "foarte bine şi cu bărbaţii", precizând că Liviu Dragnea a anunţat că în comitetul executiv de sâmbătă va veni cu câteva propuneri, urmând a se stabili dacă decizia va fi luată sau nu prin vot.

"Toţi candidaţii vehiculaţi în presă se înscriu sau respectă profilul. Viorica Dăncilă, Florin Georgescu, domnul rector ASE Istudor, doamna Carmen Dan, dintre cei vehiculaţi în ce mă priveşte sunt alegeri bune", a mai spus Firea.

Întrebată dacă ar accepta funcţia de prim-ministru, Firea a spus : "Este foarte important să-mi închei cu bine acest mandat. Unui primar îi trebuie minimum un mandat pentru a lăsa o urmă pozitivă în ceea ce priveşte realizările sale."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici