Firea se vede învingătoare pentru un nou mandat la Capitală şi l-ar pune pe Nicuşor Dan să fie subordonatul său

  • Gabriela Firea se pregăteşte pentru alegerile din septembrie din Bucureşti şi îşi face socoteli dacă va câştiga al doilea mandat.
  • Într-un interviu TV, primarul face împărţirea funcţiilor şi l-ar vedea pe Nicuşor Dan, viceprimar, deşi funcţia este votată în CGMB.
1923 afișări
Imaginea articolului Firea se vede învingătoare pentru un nou mandat la Capitală şi l-ar pune pe Nicuşor Dan să fie subordonatul său

Firea se vede învingătoare pentru un nou mandat la Capitală şi l-ar pune pe Nicuşor Dan să fie subordonatul său

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, marţi, că şi l-ar dori ca viceprimar pe Nicuşor Dan, principalul ei contracandidat, în cel de-al doilea mandat la Primăria Bucureştiului, potrivit Digi24

După ce abia preluase mandatul de primar general, în 2016, Firea şi-a amintit despre Nicuşor Dan mai mult „chiulea” în cele şase luni cât a făcut parte din Consiliul General.

„Aş vrea să fac echipă cu dl. Dan în calitate de viceprimar”, a declarat Gabriela Firea, întrebată dacă va face în continuare echipă cu actualul viceprimar Aurelian Bădulescu, cel care a fost implicat recent într-un scandal cu Nicuşor Dan, candidatul unic al opoziţiei la Primăria Capitalei.

În opinia ei, Nicuşor Dan are „parţial” nişte calităţi, „ca orice om”, şi este convinsă că s-ar înţelege bine şi cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, pentru că cei doi obişnuiau odinioară să ia masa împreună.

Întrebată dacă Nicuşor Dan ar fi mai bun decât Aurelian Bădulescu, Gabriela Firea a spus: „Nu ştim asta, trebuie să testăm. Dar să ştiţi că primarul general are doi viceprimari. Deci, încap amândoi”, a adăugat ea. „Dar ştiţi că ei se împăcau foarte bine când dl. Dan prin trecerea sa pasageră la Consiliul General. Mâncau împreună, înainte şi după şedinţa de Consiliu General”, a menţionat Gabriela Firea. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici