Florin Birta, Primarul Oradiei, a votat pentru continuarea dezvoltării

Florin Birta a votat pentru un parteneriat onest şi continuarea proiectelor de dezvoltare în Oradea, subliniind importanţa prezenţei la vot pentru reprezentativitate.

Urmărește
300 afișări
Imaginea articolului Florin Birta, Primarul Oradiei, a votat pentru continuarea dezvoltării

Sursa foto: Facebook

Florin Birta, primarul municipiului Oradea şi candidat pentru al doilea mandat, şi-a exprimat, după votul său duminică, dorinţa pentru continuarea dezvoltării oraşului.

El a subliniat importanţa unui parteneriat sincer între Primăria Oradea şi Consiliul Judeţean pentru atragerea de fonduri europene şi implementarea de proiecte menite să îmbunătăţească nivelul de trai al locuitorilor.

Birta şi-a exprimat speranţa că prezenţa la vot va fi ridicată, considerând că aceasta este cheia unei reprezentări mai juste a voinţei comunităţii.

Însoţit de soţie şi de fiu, care a votat pentru prima dată, primarul actual a evidenţiat importanţa continuării eforturilor de dezvoltare şi atragere a investiţiilor pentru Oradea.

"Am votat pentru orădeni, pentru o Oradea care să continue dezvoltarea, am votat pentru un parteneriat onest între Primăria Oradea şi Consiliul Judeţean şi pentru un oraş care să atragă în continuare fonduri europene şi să dezvolte pe mai departe proiecte în municipiul Oradea, astfel încât cu toţii să avem un nivel de trai mai bun" a declarat Birta.

Alţi şase candidaţi din diferite partide politice s-au înscris pentru conducerea Primăriei Oradea.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici