Florin Câţu acuză o CONSPIRAŢIE: ”O gaşcă de terorişti economici mă atacă pentru că nu arunc ţara în aer”

  • Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a susţinut, luni, că în aceste zile este victima unei ”găşti de terorişti economici”
  • Câţu spune că adresa sa se contruieşte un ”fake news în cel mai securistic mod”. ”Nu mă las, voi dezvălui tot”, mai spune el.
2199 afișări
Imaginea articolului Florin Câţu acuză o CONSPIRAŢIE: ”O gaşcă de terorişti economici mă atacă pentru că nu arunc ţara în aer”

Florin Câţu acuză o CONSPIRAŢIE: ”O gaşcă de teorişiti economici mă atacă pentru că nu arunc ţara în aer”

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a susţinut, luni, că în aceste zile este victima unei ”găşti de terorişti economici” pentru că refuză să arunce „ţara în aer” şi arată că la adresa sa se contruieşte un ”fake news în cel mai securistic mod”. ”Nu mă las, voi dezvălui tot”, mai spune el.

”Cum să-ţi foloseşţi soţia ca arma politică. De câteva zile urmărim cu toţii un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales dacă vă uitaţi cine conduce atacul. De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc ţara în aer. Deşi toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluţia economiei, inflaţie şi dobânzi mai mici, moneda naţională stabilă, creştere economică în primul trimestru şi păstrarea ratingului de ţără, continuă mârşav atacul. Dar nu mă atacă doar pe mine şi îmi atacă în cel mai ticălos mod familia. Cine mă atacă? O gaşcă organizată de terorişti economici. Un politician şi prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine şi familia mea adevărate telenovele la TV. Celălat, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani. Împreuna, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstituţionale încasând milioane de lei de la clienţi. Poate ar trebui să dea banii înapoi”, a scris pe Facebook Florin Cîţu.

El mai susţine căs-a alăturat echipei şi un demintar, fost în fruntea PSD.

”La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva. Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte şi voi dezvălui tot. Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este fals. Declaraţia mea de avere este publică şi acolo sunt trecute moştenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit şi onest. Cum să înţeleagă socialiştii că în ţara asta sunt şi oamenii cinstiţi? Ei stiu doar să fure proprietăţile şi munca oamenilor”, mai arată ministrul de Finanţe.

Cîţu e acuzat că ar fi desfiinţat Direcţia Generală Juridică din Ministerul pe care îl conduce, pentru a evita un proces în care este parte tatăl său. Terenul de 50 de hectare de lângă pârtia de schi Voineasa ar fi fost retrocedat familiei Cîţu. Retrocedarea este acum subiect de proces, iar statul român ar trebui să fie apărat chiar de ministerul condus de Cîţu, care ar trebui să se judece cu părinţii ministrului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici