Florin Cîţu sprijină ideea lui Boc şi vrea să-i determine pe politicienii din teritoriu să-şi dorească regionalizarea

  • Premierul Florin Cîţu a declarat că îşi propune să-i determine pe politicienii din teritoriu să-şi dorească regionalizarea.
  • Trebuie creată motivaţia astfel încât UAT-urile să-şi dorească să se unească, a spus Cîţu.
  • Emil Boc s-a pronunţat în favoarea unei reforme administrative care presupune desfiinţarea judeţelor şi formarea de regiuni.
358 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu sprijină ideea lui Boc şi vrea să-i determine pe politicienii din teritoriu să-şi dorească regionalizarea

Florin Cîţu vrea să-i determine pe politicienii din teritoriu să-şi dorească regionalizarea

Declaraţia a fost făcută joi, în timpul unei vizite la Alba-Iulia. Prim-ministrul a dezvăluit faptul că, în prezent, în România sunt 1.250 de UAT-uri în care veniturile sunt mai mici decât cheltuielile.

„Trebuie creată motivaţia, să se facă natural, UAT-urile să se unească natural, să-şi dorească. Este o opinie personală, încă nu am discutat. Trebuie să le oferim motivaţia pentru a se uni natural”, a explicat premierul Florin Cîţu.

Discuţiile au apărut după ce, recent, primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a pronunţat în favoarea unei reforme administrative care presupune desfiinţarea judeţelor şi formarea de regiuni.

Boc este unul dintre liderii liberali care îl susţin pe Florin Cîţu în cursa pentru funcţia de preşedinte PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici