Florin Iordache, cele mai mari şanse să preia şefia Camerei Deputaţilor - surse

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache este creditat cu cele mai mari şansă să îi succeadă în funcţie lui Valeriu Zgonea pe linie parlamentară, au precizat surse social-democrate pentru MEDIAFAX, pe lista vehiculată în PSD afându-se şi Gabriel Vlase şi Marian Neacşu

1318 afișări
Imaginea articolului Florin Iordache, cele mai mari şanse să preia şefia Camerei Deputaţilor - surse

Florin Iordache, cele mai mari şanse să preia şefia Camerei Deputaţilor - surse (Imagine: Szavuj/ Arhiva Mediafax Foto)

"Nu au fost discuţii în şedinţa Comitetului Executiv, dar, informal, se discută despre Gabriel Vlase, Marian Neacşu şi Florin Iordache, ultimul cu cele mai mari şanse", au declarat pentru MEDIAFAX surse din interiorul PSD.

Florin Iordache şi Gabriel Vlase sunt vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor, în timp ce Marian Neacşu este secretarul general al PSD şi fost lider al grupului parlamentar al PSD.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a arătat că decizia politică va fi luată în şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului, care va avea loc după Paşte, urmând ca, ulterior, grupul parlamentar al PSD se demareze ulterior procedura parlamentară de schim bare din funcţie a lui Valeriu Zgonea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici