Flutur către PNL: Obiectele văzute în retrovizoare sunt mai aproape decât par

Preşedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a avertizat, vineri, PNL că "obiectele văzute în oglinda retrovizoare sunt mai aproape decât par”, arătând că în urma alegerilor europarlamentare PLD este al patrulea partid în România, imediat după PNL.

6 afișări
Imaginea articolului Flutur către PNL: Obiectele văzute în retrovizoare sunt mai aproape decât par

Flutur către PNL: Obiectele văzute în retrovizoare sunt mai aproape decât par

"Suntem al patrulea partid politic, plasaţi după PNL", a spus Flutur, într-o conferinţă de presă, susţinând că PLD a preluat "masiv" electorat PNL în reşedinţe de judeţ cum ar fi Suceava, Piatra Neamţ, Botoşani, Iaşi, Târgovişte, Baia Mare, Timişoara şi Brăila.

El a avertizat PNL că "obiectele văzute în oglinda retrovizoare sunt mai aproape decât par" şi a anunţat că a cerut organizaţiilor PLD să aibă "porţile deschise" pentru membrii PNL care apreciază această nouă construcţie politică.

Flutur a mai spus că în perioada următoare PLD îşi propune consolidarea organizaţiilor partidului din teritoriu şi că le-a cerut filialelor "să se bucure moderat" pentru rezultatul obţinut în alegerile europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici