Flutur: Guvernul de azi, mai slab decât cel de ieri pentru că este îndatorat PSD

Preşedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, la Buzău, că Guvernul de astăzi este mai slab decât cel de ieri pentru că acum este îndatorat PSD-ului prin votul dat la moţiune de Ion Iliescu şi grupul său .

1 afișare
Imaginea articolului Flutur: Guvernul de azi, mai slab decât cel de ieri pentru că este îndatorat PSD

Flutur: Guvernul de azi, mai slab decât cel de ieri pentru că este îndatorat PSD

Fostul ministru al Agriculturii a precizat, într-o conferinţă de presă susţinută joi după amiază, la Buzău, că după votul de miercuri din Parlamant, cel mai mult a avut de suferit România.

Sursa citată a adăugat că de acum încolo, actualul Executiv trebuie să se numească Guvernul Tăriceanu-Iliescu, adăugând că după dezbaterea şi respingerea moţiunii de cenzură Guvernul Tăriceanu este mai slab decât ieri.

"Spun asta pentru că acum Guvernul este dator celor care ieri fie şi-au pus mâna în ghips să nu vină la vot, fie au votat împotrivă. Este o îndatorare a PNL faţă de gruparea lui Iliescu din PSD", a spus Gheorghe Flutur

Flutur a mai opinat că după rezultatul de miercuri, România este cea care pierde cel mai mult.

"Am intrat în prelungiri cu un Guvern care nu are susţinere majoritară. E susţinut de nucleul dur din PSD al lui Ion Iliescu. În rest, nu s-a schimbat nimic. România pierde, se prelungeşte agonia, confuzia şi erodarea", a mai spus Gheorghe Flutur.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici