Flutur, întrebat cum funcţionează coaliţia: Este loc de mai bine

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că "este loc de mai bine" în ceea ce priveşte funcţionarea coaliţiei PSD-PDL.

20 afișări
Imaginea articolului Flutur, întrebat cum funcţionează coaliţia: Este loc de mai bine

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Întrebat cum funcţionează coaliţia celor două partide aflate la guvernare, Flutur a răspuns: "Este loc de mai bine".

El a făcut acestă afirmaţie după şedinţa de luni a coaliţiei.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a afirmat, sâmbătă, la Mamaia, că actuala coaliţie "nu este cea mai fericită soluţie" şi că nu vrea să-şi spună părerea cât timp va mai funcţiona înţelegerea dintre democrat-liberali şi social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici