FOCUS: Un liliac a zburat marţi pe holurile Senatului

Un liliac a planat, marţi, pe holurile Senatului timp de câteva zeci de minute, zburând de la biroul secretarului general până în faţa sălii unde se desfăşura şedinţa Biroului Permanent, cu o escală prin dreptul biroului lui Mircea Geoană.

185 afișări
Imaginea articolului FOCUS: Un liliac a zburat marţi pe holurile Senatului

FOCUS: Un liliac a zburat marţi pe holurile Senatului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu ştiam că unii au păsări în cap, dar...", a spus ironic vicepreşedintele Senatului, liberalul Teodor Meleşcanu.

La rândul său, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a spus zâmbind, că "numai Batman mai poate salva România".

Angajaţii Senatului au încercat să prindă liliacul.

"Nu, cu o faţă de masă, căci prin bucata aia de pânză o să te muşte", i-a spus unul dintre membrii staff-ului unei angajate, care avea în mână o bucată de material textil şi care se îndrepta spre locul unde se aşezase liliacul. El a luat o faţă de masă de la un bufet din apropiere şi a prins liliacul, care a scăpat după câteva secunde, a zburat şi s-a făcut nevăzut pe holurile Senatului.

"Nu m-aţi prins pe mine, care să fiu foarte superstiţios. Nu am nici mania scenariilor, astfel încât, dacă a fost, e o pură întâmplare, e un lucru normal", a comentat Toni Greblă, preşedintele Comisiei juridice, întrebat despre posibila semnificaţie a apariţiei liliacului.

Întrebat dacă neaşteptatul musafir a fost în vizită oficială, Greblă a spus în glumă că "în Biroul Permanent nu s-a hotărât aşa ceva".

"Dacă era o cucuvea, cred că era un semn rău. Liliacul, din câte ştiu eu, aduce prosperitate, bunătate, linişte. Nu ştiu să aducă lucruri rele. Cucuveaua ne-a adus multe belele pe care trebuie să le trăim în acest moment", a comentat şi liderul senatorilor PDL, Traian Igaş.

(Material realizat de Gabriel Pecheanu, gabriel.pecheanu@mediafax.ro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici