Forţa Dreptei şi-a desemnat echipa pentru negocierea constituirii alianţei de centru-dreapta care să concureze cu PSD-PNL

Conducerea partidului Forţa Dreptei a decis desemnarea unei echipe mandatate să poarte „discuţii aprofundate” cu toţi posibilii parteneri pentru constituirea alianţei de centru-dreapta. Congresul USR a aprobat în iunie formarea unui „pol al forţelor de dreapta”.

541 afișări
Imaginea articolului Forţa Dreptei şi-a desemnat echipa pentru negocierea constituirii alianţei de centru-dreapta care să concureze cu PSD-PNL

„Biroul Politic Naţional al Forţa Dreptei salută disponibilitatea exprimată de partide politice democratice din Opoziţie de a constitui o alianţă de centru-dreapta în perspectiva anului electoral 2024. În acord cu strategia politică adoptată în Conferinţa Naţională a Forţa Dreptei, consecvent ideii de a pune bazele unei alternative solide de centru-dreapta menită a se contrapune cu succes blocului retrograd PSD-PNL, Biroul Politic Naţional al partidului a decis desemnarea unei echipe mandatate să poarte discuţii aprofundate cu toţi posibilii parteneri pentru constituirea alianţei de centru-dreapta”, potrivit unui comunicat de presă.

Din cadrul echipei Forţa Dreptei fac parte vicepreşedinţii partidului, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Adrian Oros, Antonel Tănase, şi secretarul general, George Ionescu.

Congresul USR a aprobat în iunie formarea unui „pol al forţelor de dreapta” care să concureze pentru câştigarea alegerilor de anul viitor.

Liderii USR şi PMP, Cătălin Drulă şi Eugen Tomac, au negociat, tot în luna iunie, construirea unei alternative de dreapta la coaliţia PSD-PNL în contextul anului electoral 2024, potrivit unui comunicat USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici