Fosta gimnastă Corina Ungureanu s-a înscris în PNL

Fosta gimnastă Corina Ungureanu, care a candidat ca independent la alegerile europarlamentare din 25 mai, s-a înscris în PNL, iar conducerea filialei Prahova, din aceasta care face parte, vrea să o coopteze în Biroul Politic Judeţean.

417 afișări
Imaginea articolului Fosta gimnastă Corina Ungureanu s-a înscris în PNL

Corina Ungureanu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Corina Ungureanu a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PNL Prahova, că în urmă cu şase zile a devenit membru al acestui partid.

Ungureanu, care a mai fost înscrisă în alte două formaţiuni politice, a spus că "de fapt" locul său este în PNL şi că în acest partid a găsit "înţelegere".

"Mă bucur foarte tare să mă aflu într-un final în locul în care care cred eu că de fapt mi-e locul. Faptul că am decis împreună cu domnul Mircea Roşca, în urmă cu şase zile, că este cazul să mă alătur unei echipe în care eu cred nu de ieri, de azi, într-un proiect la care eu cred că pot să contribui şi să pun umărul nu numai pentru comunitatea din care fac parte, ci şi pentru ţară, pentru că aşa cum am fost construită. Aşa cum am fost educată în urma carierei mele de sportivă, atunci când îţi asumi un lucru trebuie să-l duci până la capăt cu implicare şi cu foarte multă seriozitate. Aici am găsit înţelegere, aici am găsit oameni care m-au ascultat", a afirmat Corina Ungureanu.

Fosta gimnastă, care a candidat ca independent la alegerile europarlamentare, a precizat că "parcursul ca independent" a fost "o lecţie că lucrurile se fac doar într-o echipă puternică".

"Singura echipă în care eu am încredere şi în care eu mă regăsesc prin ideile mele este Partidul Naţional Liberal", a spus Corina Ungureanu.

La rândul său, preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a anunţat că vrea să o coopteze pe Corina Ungureanu în structurile de conducere ale PNL Prahova.

"Corina Ungureanu este propusă de Biroul Politic Judeţean pentru Delegaţia Permanentă care va avea loc luni, ora 18.00, pentru a face parte din conducerea Biroului Politic Judeţean al PNL Prahova", a declarat Mircea Roşca.

Corina Ungureanu a candidat ca independent la alegerile europarlamentare din 25 mai, obţinând 27.324 de voturi, reprezentând 0,49 la sută din totalul voturilor valabil exprimate.

Ungureanu a fost înscrisă anterior în UNPR şi PSD, din formaţiunea social-democrată demisionând anul trecut pentru a candida ca independent la alegerile europarlamentare.

După alegerile locale din 2012, ea a fost numită consilier pe probleme de sport al primarului municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, pe care l-a susţinut în campania electorală pentru alegerile locale. Ungureanu a ocupat această funcţie până în ianuarie anul trecut.

În 1999, Corina Ungureanu a pozat pentru revista Playboy, versiunea în limba română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici