Fostul astronaut Prunariu şi neurochirurgul Ciurea, promovaţi cu balonul

Fostul astronaut Dumitru Prunariu şi neurochirurgul Alexandru Ciurea candidaţi PSD la Senat în colegii din municipiul Braşov se vor promova, până la închiderea campaniei, cu ajutorul unui balon cu aer cald pe care va apărea imaginea celor doi şi care se va ridica în fiecare zi deasupra oraşului.

27 afișări
Imaginea articolului Fostul astronaut Prunariu şi neurochirurgul Ciurea, promovaţi cu balonul

Fostul astronaut Prunariu şi neurochirurgul Ciurea, promovaţi cu balonul (Imagine: Mediafax Foto)

Balonul a fost înălţat pentru prima dată duminică, la prânz, în prezenţa candidaţilor şi va zbura până la încheierea campaniei, în intervale orare stabilite în funcţie de condiţiile meteo.

Dumitru Prunariu şi Alexandru Ciurea au spus că au apelat la această metodă de a-şi promova imaginea întrucât în municipiul Braşov au avut parte de greutăţi în privinţa afişajului sau a desfăşurării unor evenimente de campanie.

Prunariu candidează pentru un loc în Senat în colegiul Centrul vechi-Şchei din municipiul Braşov, în timp ce neurochirurgul Alexandru Ciurea vizează tot un post de senator, dar în colegiul Astra-Bartolomeu-Tractorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici