Fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, vrea să candideze la Sectorul 5 / „Lupt să-l întrec la voturi pe deputatul de Suceava”

Fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, vrea să candideze la Sectorul 5, după ce Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la închisoare: „Lupt să-l întrec la voturi pe deputatul de Suceava. Neimplicarea politică şi absenţa de la vot naşte monştri”.

511 afișări
Imaginea articolului Fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, vrea să candideze la Sectorul 5 / „Lupt să-l întrec la voturi pe deputatul de Suceava”

Sursa foto: Facebook Octavian Berceanu

„Lupt să-l întrec la voturi pe deputatul de Suceava (fiul lui Cristian Popescu Piedone. Hai şi tu! Esti din S 5? Oamenii se întreabă cine va candida pentru pozitia de primar al sectorului 5”, scrie pe Facebook Octavian Berceanu.

El s-a înscrie pe într-un sondaj de opinie realizat pe aceeaşi reţea de socializare.

„În 2020, cu votul intern al colegilor USR PLUS, blocaţi ermetic în două tabere, nu am fost votat intern nici măcar pe o poziţie eligibilă pentru consilier local la S6, pentru că meritocraţia moare când e vorba de interes personal, cum de altfel se întâmplă de 30 de ani încoace. Ce vreau sa înţelegeţi este faptul că neimplicarea politică şi absenţa de la vot naşte monştri”, încheie Berceanu.

El a fost schimbat din funcţia de şef al Gărzii de Mediu în septembrie 2021 de fostul premier Florin Cîţu.

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost condamnat la 4 ani în dosarul Colecti, faţă de 8 ani şi 6 luni cât a fost pedeapsa pe fond.

Fostul primar Daniel Florea şi Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, încarcerat după ce a fost condamnat în dosarul Colectiv, vor să candideze pentru fotoliul de edil al sectorului 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici