Fostul şef al Gărzii de Mediu pune tunurile pe politicieni pe un subiect sensibil: „Nimeni nu-şi mişcă fundul puturos”

  • Fumul care se ridică din zona Sinteşti, jud. Ilfov, se vede „de pe Parlament”, dar nimeni nu bagă de seamă, acuză fostul şef al Gărzii de Mediu.
  • Octavian Berceanu publică imagini cu poluarea din Capitală.
  • El le transmite„locuitorii palatelor Victoria şi Cotroceni” că „respirăm acelaşi aer”.
1300 afișări
Imaginea articolului Fostul şef al Gărzii de Mediu pune tunurile pe politicieni pe un subiect sensibil: „Nimeni nu-şi mişcă fundul puturos”

Sursafoto: Facebook Octavian Berceanu

Octavian Berceanu a publicat, miercuri, pe Facebook, imagini cu fumul care se ridică de la arderile ilegale din judeţul Ilfov. El spune că fimul este „fer dă Bucureşti!”.

„Îmi cer scuze faţă de bucureşteni pentru că nu am putut să fac ca locuitorii palatelor Victoriei şi Cotroceniului să înţeleagă că respirăm toţi acelaşi aer! Furnalele metropolei lucrează în draci, ca să recupereze zilele <dă sărbători trăcute>. Pe de alta parte plămânii noştri sunt obositi de poluare, gata pregătiţi pentru comorbiditate”, spune Berceanu.

Fostul şef al Gărzii Naţionale de Mediu adaugă că „fumurile se ridică voioase lângă Bucureşti, se văd de pe Parlament şi totuşi, nimeni, dar absolut nimeni nu-şi mişcă fundul puturos de politician până acolo”.

Berceanu aminteşte că el a mers la Sinteşti, în judeţul Ilfov, cu Garda de Mediu, cu Poliţia, Jandarmeria şi cu televiziunile, astfel că „o perioadă am respirat aer normal”.

„Nu e vina politicienilor că sunt corupţi şi incompetenţi, că promovează nulităţi şi hoţi în instituţiile statului, e mai mult vina mea de cetăţean”, mai spune Berceanu.

Octavian Berceanu a fost demis de la Garda Naţională de Mediu după ruperea coaliţiei PNL-USR. Miercuri seara, în locul lui a fost numită Marioara-Artemis Gătej, cea care a fost comisar şef înainte de Berceanu, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
berceanu,
poluare,
mediu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici