FOTO Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost prezenţi la slujba de Crăciun la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis participă, în ziua de Crăciun, la slujba de la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului, şeful statului fiind însoţit de soţia sa, Carmen, informează corespondentul MEDIAFAX.

3308 afișări
Imaginea articolului FOTO Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost prezenţi la slujba de Crăciun la Sibiu

FOTO Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent la slujba de Crăciun la Sibiu (Imagine: Andreea Alexandru/ Foto Mediafax)

Klaus Iohannis a sosit în Piaţa Mică din Sibiu cu maşina, însoţit de soţia sa, Carmen, şi de ofiţeri SPP, mergând apoi pe jos, câţiva paşi, până la biserica din Piaţa Mare, unde obişnuieşte să participe la slujbă, ori de câte ori vine la Sibiu.

Şeful statului le-a urat celor prezenţi „Crăciun fericit” şi a intrat în biserică.

Klaus Iohannis petrece Crăciunul la Sibiu, apoi va pleca la Bucureşti, unde, zilele următoare va desemna premierul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici