FOTO Fost lider de filială ALDE, protest INEDIT faţă de Daniel Constantin / Ce reacţie a avut ALDE

Deputatul ALDE Dumitru Zmău a postat marţi, pe pagina sa de Facebook, o poză în care apare în curtea Parlamentului îmbrăcat doar în lenjerie intimă, în semn de protest faţă de liderului ALDE Daniel Constantin, la câteva ore parlamentarul ştergând postarea.

8516 afișări
Imaginea articolului FOTO Fost lider de filială ALDE, protest INEDIT faţă de Daniel Constantin / Ce reacţie a avut ALDE

FOTO Un fost lider local ALDE s-a DEZBRĂCAT în curtea Parlamentului, protestând faţă de Daniel Constantin (Sursa foto stiri.botosani.ro)

Dumitru Zmău, fost lider al filialei locale ALDE Botoşani, s-a dezbrăcat şi s-a fotografiat doar în chiloţi şi şosete într-o parcare din faţa Palatului Parlamentului, conform jurnaliştilor de la stiri.botosani.ro.

"Si uite aşa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Co-preşedinte ALDE Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloţi, in partea din spate. Acum cand văd ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?", este mesajul care însoţeşte fotografia postată de Dumitru Zmău pe Facebook.

La câteva ore după ce a postat fotografia, Dumitru Zmău a şters-o de pe contul de Facebook, mai scriu jurnaliştii de la stiri.botosani.ro.

Vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea a declarat,miercuri, că acţiunile copreşedintelui Daniel Constantin seamănă cu cele ale lui Dumitru Zmău, fost lider ALDE Botoşani, care a postat pe Facebook o fotografie cu el în chiloţi în faţa Parlamentul, afirmând că Daniel Constantin şi-a închis cam uşile în ALDE.

Sursă foto: stiri.botosani.ro

"(…) Daniel Constantin nu recunoaşte în rupul capului forul care l-a propulsat şi pe domnia sa în poziţiile actuale. Nu recunoaşte un for la întrunirea căruia a participat prin propria semnătură. (…) Eu din punctul meu de vedere cred că Danile Constantin şi-a cam închis toate uşile în ALDE pentru că prin atitudinea pe care a avut-o constant cu privire la problemele acestui partid a dovedit că nu este capabil să gândescă ca un liberal", a declarat vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea, în contextul în care Daniel Constantin a contestat la Comisia de etică a partidului decizia şi componenţa delegaţiei permanente şi a afirmat că va depune contestaţia şi în contencios administrativ.

ALDE: Dumitru Zmău nu mai este membru ALDE. Dezaprobăm forma de protest

ALDE anunţă, într-un comunicat de presă, că Dumitru Zmău nu mai este membru al partidului din luna septembrie 2016, iar formaţiunea dezaprobă modul de manifestare al acestuia.

"Faţă de protestul spontan al domnului Dumitru Zmău, prezentat de către mass-media ca fiind membru ALDE, precizăm că domnia sa nu mai este membru al partidului din luna septembrie 2016 şi nici nu a mai activat în cadrul filialei ALDE Botoşani, imediat după alegerile locale din iunie 2016. Cu această ocazie, conducerea ALDE dezaprobă modul de manifestare al domnului Dumitru Zmău", se arată într-un comunicat de presă.

Sursa citată mai precizează că, referitor la acuzele venite din partea unor membri ALDE, conform cărora, deciziile Delegaţiei Permanente Naţionale nu au fost semnate şi întregistrate,"vă aducem la cunoştinţă faptul că în cursul zilei de marţi, 21 martie 2017, deciziile semnate şi înregistrate ale Delegaţiei Permanente Naţionale, au fost comunicate oficial reprezentanţilor conducerii ALDE atât la nivel central, cât şi în teritoriu".

Dumitru Zmău, fost lider al filialei locale ALDE Botoşani, s-a dezbrăcat şi s-a fotografiat doar în chiloţi şi şosete într-o parcare din faţa Palatului Parlamentului, conform jurnaliştilor de la stiri.botosani.ro.

"Si uite aşa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Co-preşedinte ALDE Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloţi, in partea din spate. Acum cand văd ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?", este mesajul care a insoţit fotografia postată de Dumitru Zmău pe Facebook.

La câteva ore după ce a postat fotografia, Dumitru Zmău a şters-o de pe contul de Facebook.

Sursă foto: botosaninews.ro

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici