Gabriel Oprea: Grupul independenţilor va vota bugetul de stat pe 2010

Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a declarat luni, în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului că grupul independenţilor din Parlament vor vota bugetul de stat pe 2010, făcând apel la ceilalţi parlamentari, indiferent de culoarea politică să nu facă un joc politic din votarea actului.

11 afișări
Imaginea articolului Gabriel Oprea: Grupul independenţilor va vota bugetul de stat pe 2010

Gabriel Oprea: Grupul independenţilor va vota bugetul de stat pe 2010

Oprea, lider al grupului parlamentarilor independenţi din Parlament, a arătat că într-o perioadă de criză, prioritatea Guvernului este depăşirea acesteia, iar proiectul de buget răspunde de o maniera realistă situaţiei actuale din România.

El a arătat că este nevoie ca în Parlament să se pună interesul României deasupra interesului de imagine, şi să avem un buget adoptat la timp, altfel, existând riscul ca banii de la FMI să nu mai vină iar criza economică să se adâncească

"Trebuie să intrăm în normalitate, avem nevoie de buget pentru pensii şi salarii, pentru investiţii", a mai spus Oprea.

Ministrul a făcut un apel către partidele politice din Parlament să dea dovadă de înţelepciune şi să acţioneze în direcţia stabilităţii. "Fac apel la toţi parlamentarii indiferent de culoarea politică să nu facă un joc politic din buget", a mai spus el.

Gabriel Oprea a anunţat că grupul parlamentarilor independenţi consideră că e nevoie neapărat de buget şi va vota bugetul pe 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici