Gabriel Oprea l-a împrumutat pe Ioan Rus cu 100.000 de euro

Preşedintele PSD Ilfov, deputatul Gabriel Oprea, l-a împrumutat, în 2007, pe colegul său de partid, vicepreşedintele PSD Ioan Rus, cu suma de 100.000 de euro, potrivit declaraţiei de avere depuse la Camera Deputaţilor.

10 afișări
Imaginea articolului Gabriel Oprea l-a împrumutat pe Ioan Rus cu 100.000 de euro

În 2007, Gabriel Oprea l-a împrumutat pe Ioan Rus cu 100.000 de euro

Gabriel Oprea a completat, în declaraţia de avere, la secţiunea "Plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate" faptul că i-a acordat un împrumut în nume personal lui "Rus Ioan", în valoare de 100.000 de euro.

Contactat de MEDIAFAX, deputatul PSD Gabriel Oprea a confirmat faptul că persoana căreia i-a acordat împrumutul este una şi aceeaşi cu vicepreşedintele PSD Ioan Rus.

Totodată, în declaraţia de avere a lui Gabriel Oprea se menţionează şi că în anul 2007 deputatul PSD a înstrăinat, prin vânzare, două terenuri şi construcţii nefinalizate în Voluntari - Pipera contra sumei de 2.500.000 de euro. Oprea arată, în declaraţia de avere, că din banii obţinuţi a achitat creditele la bănci şi şi-a cumpărat un autoturism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici