Gabriela Firea, despre introducerea restricţiilor de circulaţie de la ora 22.00: Frizează absurdul, subminează încrederea populaţiei

Senatorul Gabriela Firea susţine că decizia privind prelungirea restricţiilor de circulaţie pe parcursul nopţii subminează încrederea populaţiei în campania anti-COVID-19, deoarece nu a fost explicată de guvernanţi.

337 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, despre introducerea restricţiilor de circulaţie de la ora 22.00: Frizează absurdul, subminează încrederea populaţiei

Firea, despre restricţiile de circulaţie: Frizează absurdul, subminează încrederea populaţiei

Senatorul PSD, Gabriela Firea, consideră că, în lipsa unor explicaţii, întreaga campanie anti-COVID-19 poate eşua.

„Guvernul Cîţu continuă practica nefastă a instituirii unor restricţii care frizează absurdul, deloc explicate, ceea ce subminează şi mai tare încrederea populaţiei în toată campania anti-COVID. Se interzice circulaţia publică mai devreme cu oră, respectiv de la ora 22:00 faţă de 23:00 cum era înainte. Guvernantii au anunţat în mai multe rânduri această interdicţie dar n-au catadicsit să dea o minimă explicaţie. Faptul că astfel de decizii cel puţin aparent absurde nu sunt explicate şi justificate de nimeni, creează percepţia că deciziile se iau arbitrar, după bunul plac”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Senatorul PSD crede că măsura este absurdă.

„Care este rostul interzicerii circulaţiei publice mai devreme cu oră, respectiv aplicarea interdicţiei de la ora 22:00 faţă de 23:00 cum era înainte? Ce se poate întâmpla în această oră? Cine, cum, când, unde ar putea fi un risc sporit de contaminare în intervalul de la 22:00 la 23:00?!”, a mai scris Firea pe reţeaua de socializare.

Măsura a fost aprobată miercuri de Guvern şi va intra în vigoare duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici