Gabriela Firea, în scandal cu liderul PSD: Dragnea nu i-a răspuns Corinei Creţu la telefon toată vara/ Carmen Dan a fost prima pe lista lui să fie prim-ministru. Nu au fost de acord colegii

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, după şedinţa Consiliului Executiv în care a cerut demisia lui Carmen Dan, că a primit telefonul de la comisarul european Corina Creţu pentru că aceasta încerca să discute cu cineva din partid, dar Liviu Dragnea nu i-a răspuns. Gabriela Firea, a mai spus la o emisiune TV, că, după schimbarea guvernului Tudose, Liviu Dragnea a vrut să o propună pe Carmen Dan pentru a prelua funcţia de premier, dar nu au fost de acord colegii din conducerea partidului.

10011 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, în scandal cu liderul PSD: Dragnea nu i-a răspuns Corinei Creţu la telefon toată vara/ Carmen Dan a fost prima pe lista lui să fie prim-ministru. Nu au fost de acord colegii

Gabriela Firea, în scandal cu liderul PSD: Dragnea nu i-a răspuns Corinei Creţu la telefon toată vara

”A avut exprimări un deputat care nu e membru al Comitetului Executiv. Nu e normal să se exprime oameni care nu fac parte din Comitetul Executiv. E dureros să fiu la doi metri de dl preşedinte (Liviu Dragnea - n.r.) şi să nu intervină când un coleg care nu face parte din CEx să mă atace. I-a dat şi cuvântul”, a declarat la România TV Gabriela Firea.

Ea nu a vrut să nominalizeze persoana la care se referă.

”Măcar ar fi avut un discurs de preşedinte de partid la nivel de morală, de onestitate, de mari principii sau ar fi luat atitudine când colegul nostru care nici nu e membru al CEx profera cuvinte nedemne faţă de oficianii europeni, faţă de Bruxelles, faţă de comunitatea europeană, faţă de Comisia Europeană... Nu le relatez pentru că nu vreau să fac rău ţării şi oraşului nostru, pentru că măcar unii dintre noi trebuie să avem demnitate şi luciditate”, a adăugat primarul general al Capitalei.

Ea a mai spus că PSD e un partid european, că unii miniştri PSD au închis capitole importante până când România a devenit membră UE şi că România, potrivit sondajelor Eurostat, este o ţară proeuropeană, nu eurosceptică.

”Am fost mirată că niciun coleg nu a luat atitudine. (...) Sunt convinsă că cei mai mulţi sunt profund europeni”, a conchis Firea.

 

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici