Gabriela Firea, postare pe Facebook, după votul pentru Guvernul Orban: „Cine trădează va fi trădat” - FOTO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat, luni seara, pe Facebook, un citat din romanul „Cel mai iubit dintre pământeni”, al lui Marin Preda, cu trimitere la social-democraţii care au trădat PSD şi au votat pentru Guvernul Orban. „Cine trădează va fi trădat”, scrie Firea.

3226 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, postare pe Facebook, după votul pentru Guvernul Orban: „Cine trădează va fi trădat” - FOTO

Gabriela Firea, postare pe Facebook, după votul pentru Guvernul Orban: Cine trădează va fi trădat

„Cine trădează va fi trădat”, a scris primarul Gabriela Firea, luni seara, pe Facebook.

Citatul este din romanul „Cel mai iubit dintre pământeni”, al lui Marin Preda.

Parlamentarii social-democraţi care au fost prezenţi şi au votat în Parlament la învestirea Guvernului Orban sunt: senatorul de Dolj Eugen Gioancă, deputatul de Cluj Cristina Burciu şi deputatul de Bacău Elena Hărătău.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat, după învestirea Cabinetului Orban cu 240 de voturi, inclusiv cu suportul unor parlamentari PSD, că cei care i-au arătat susţinere lui Ludovic Orban vor fi excluşi din partid.

Taguri:
firea,
trădare,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici