Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Văruirea clădirilor monument istoric de pe Calea Victoriei este ILEGALĂ

Văruirea clădirilor monument istoric de pe Calea Victoriei este ilegală şi constituie infracţiune, primarul general al Capitalei solicitând Poliţiei Locale să ia măsuri pentru identificarea şi sancţionarea celor care au executat ilegal aceste intervenţii.

956 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Văruirea clădirilor monument istoric de pe Calea Victoriei este ILEGALĂ

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Văruirea clădirilor monument istoric de pe Calea Victoriei este ILEGALĂ (Imagine: Alexandra Pandrea/ Mediafax Foto)

"În legătură cu intervenţiile asupra clădirilor monument istoric (văruirea acestora) situate pe Calea Victoriei, Biroul de Presă al Primăriei Capitalei este împuternicit să facă următoarele precizări: Văruirea celor două clădiri este ilegală şi constituie INFRACŢIUNE! Primarul General, Gabriela Firea, a solicitat Poliţiei Locale să trimită de urgenţă echipaje în teren pentru a lua toate măsurile în ceea ce priveşte identificarea şi sancţionarea celor care au executat ILEGAL aceste intervenţii asupra celor două monumente istorice", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), remis miercuri MEDIAFAX.

Primăria Capitalei mai precizează că orice intervenţie asupra clădirilor monument istoric din Capitală se poate realiza numai cu autorizaţie de construire emisă de PMB şi aviz de la Ministerul Culturii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici