Gala premiilor TNL - buget de austeritate, glume cu Băsescu şi Boc şi recital Andra

Liberalii şi-au premiat tinerii, duminică seară, în prezenţa preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu, într-o gală marcată de austeritatea unui buget de opoziţie, cu glume la adresa lui Băsescu şi a lui Boc, filmuleţe cu campaniile TNL şi acţiuni electorale, finalul fiind marcat de un recital Andra.

91 afișări
Imaginea articolului Gala premiilor TNL - buget de austeritate, glume cu Băsescu şi Boc şi recital Andra

Gala premiilor TNL - buget de austeritate, glume cu Băsescu şi Boc şi recital Andra (Imagine: Mediafax Foto)

Dacă anul trecut liberalii i-au premiat pe cei mai buni tineri într-o atmosferă de bal de epocă, în acest an starea de opoziţie politică şi-a pus amprenta şi gala s-a desfăşurat într-un ritm domol, dar cu câteva momente de divertisment.

Liderii partidului, care au anunţat premiile au încercat să fie spirituali, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman reuşind să stârnească aplauze prin faptul că a mărturisit că Revoluţia din 1989 l-a prins pe Tăriceanu într-un automobil Trabant.

Venit pe la jumătatea galei, Tăriceanu a urmărit finalul alături de Cristian Adomniţei, liderul TNL şi a rostiti un discurs de susţinere a tinerilor liberali, pe care i-a rugat "să continue activitatea pe care au început-o cu responsabilitate" şi "să onoreze partidul" cu performanţele lor.

El le-a povestit tinerilor că în primele luni ale anului 1990 a fost desemnat de conducerea liberală să se ocupe de problemele tinerilor.

În final, Tăriceanu le-a spus tinerilor că este convins că alături de ei PNL "va face o figură bună" la competiţiile electorale viitoare, declarându-şi convingerea că TNL este "cel mai bun rezervor de militanţi" pentru ceea ce urmează în viitor, ei fiind oameni care nu vor dezamăgi partidul.

La Gala TNL au fost acordate zece premii.

La eveniment au participat Teodor Meleşcanu, Ludovic Orban, Varujan Vosganian, Teodor Atanasiu, Bogdan Olteanu, Dan Ruşanu, Eugen Nicolăescu, Cristian David.

Au mai fost prezenţi şi europarlamentarii Ramona Mănescu, Magor Csibi, Cristian Buşoi, Renate Weber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici