GALERIE FOTO - Dezbaterea preşedinţilor în imagini

Vezi aici imagini de la confruntarea dintre Traian Băsescu, Crin Antonescu şi Mircea Geoană, organizată la Palatul Parlamentului.

35 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO - Dezbaterea preşedinţilor în imagini

Dezbaterea perşedinţilor în imagini (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Mult-negociata confruntare între principalii trei candidaţi la preşedinţia României s-a încheiat în jurul orei 21.20, fără să scoată în evidenţă un câştigător clar. Pe lângă promisiuni, acuze şi fragmente de programe electorale, s-au desprins cel puţin câteva elemente de culoare: Crin Antonescu l-a desemnat ca model de urmat pe Tudor Chirilă, Mircea Geoană a spus că cea mai bună faptă a sa este că nu şi-a dat soacra afara din casă, iar Traian Băsescu s-a dat pe sine ca exemplu de model prezidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici