GALERIE FOTO: EBA a sărbătorit rezultatele alegerilor

Îmbrăcată într-un costum alb, Elena Băsescu a sosit la sediul de campanie, cu puţin timp înainte de ora 21.00, împreună cu două prietene. Imediat ce a coborât din maşină i-a sunat telefonul. "E tata!" a spus şoptit EBA. A vorbit emoţionată timp de două minute şi a încheiat: "Bine tata, te pup".

167 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: EBA a sărbătorit rezultatele alegerilor

EBA sărbătoreşte victoria la alegeri (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Imediat după ce s-au anunţat rezultatele exit-poll-urilor, a apărut şi "tata", preşedintele Traian Băsescu. Vizibil emoţionată, a sărit să-l îmbrăţişeze, iar şeful statului s-a retras în altă cameră pentru a o lăsa pe fiica sa să facă declaraţiile oficiale.

Elena şi Traian Băsescu au făcut apoi un tur al sediului de campanie şi s-au retras timp de câteva minute în biroul ei.

O oră mai târziu, Elena Băsescu s-a înscris din nou în PDL, după ce l-a părăsit temporar pentru a candida ca independent la euroalegeri.

Liderul partidului Emil Boc a sosit la scurt timp şi i-a spus fiicei şefului statului: "Bine ai venit acasă, de unde nu ai plecat niciodată! În această seară ai de semnat ceva foarte important".

EBA a fost felicitată de Elena Udrea, "pentru cât a muncit". "Sigur, Parlamentul European a câştigat cu Elena Băsescu", a spus Elena Udrea. Ea a mai spus că se va afla toată noaptea la sediul PDL, pentru a aştepta, împreună cu liderii partidului, numărătoarea paralelă a voturilor.

După reînscrierea în partid, Elena Băsescu a sărbătorit, într-un restaurant din Parcul Herăstrău, împreună cu părinţii săi şi cu lideri ai PDL, rezultatele de la alegerile.

Şeful statului, soţia sa, Maria Băsescu şi fiica sa au stat până la ora 2.00 noaptea, alături de Vasile Blaga şi Elena Udrea.

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, a obţinut, potrivit rezultatelor parţiale furnizate, luni dimineaţă, la ora 11.00, de BEC, 195.608 de voturi 4,22% din totalul voturilor valabil exprimate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici