Generalul-maior Ionel Sorinel Vasilca este noul director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS)

CSAT a aprobat marţi numirea generalului-maior Ionel Sorinel Vasilca în funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS).

1097 afișări
Imaginea articolului Generalul-maior Ionel Sorinel Vasilca este noul director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS)

Generalul-maior Ionel Sorinel Vasilca este noul director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale - CSAT

De asemenea, CSAT a aprobat eliberarea din funcţia de director al STS a generalului cu patru stele Marcel Opriş şi a generalului Ion Balaure, director adjunct al STS.

Generalul maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca a fost adjunct tehnic al Directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, din 7 decembrie 2005.

Vasilca lucrează în Serviciul de Telecomunicaţii Speciale din 1990, când a fost angajat pe funcţia de ofiţer tehnic la Direcţia Radiocomunicaţii. Între 1997 şi 2001 a fost şef birou şi şef sector la Direcţia Radiocomunicaţii. Ulterior, a fost numit locţiitor al şefului Direcţiei Radiocomunicaţii, până în 2005.

Noul şef al STS a absolvit Academia Tehnică Militară - Facultatea de Electronică şi Informatică, în 1990. A participat la mai multe cursuri de pregătire în Germania, Anglia, Suedia şi Franţa privind echipamentele de telecomunicaţii speciale.

În 2004, a absolvit Programul EMBA al Institutului de Afaceri şi Administraţie Publică ASEBUSS - Kennesaw State University, iar în 2006, a finalizat cursurile Colegiului Superior de Securitate Naţională. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici